Lélekmelegítő - Matraiwood

Tartalomhoz ugrás

Lélekmelegítő

Boldogság:
"A boldogság nem végcél, hanem egy utazás! A boldogság nem a holnap, hanem a ma! A boldogság nem függőség, hanem egy döntés! A boldogság az, ami vagy, nem pedig az, amivel rendelkezel!"

Kisugárzások:
"Minden gondolat rezgést teremt! A rezgések olyanok, mint a hanghullámok vagy a sugárzások. Egyetlen egy akadály, vagy gát nem állíthatja meg őket!"

Alakítsd át az akadályokat:
"Az élet egy akadály - sorozat lenne? Lehet, hogy néha annak tűnik! Ha csatlakozol a hadsereghez, elküldenek egy egyre nehezebb fokozatú akadály - versenyre. Miért? Hogy növeljék a belső erődet és állóképességedet. Tehát, az élet tanfolyamon, választhatsz aközött, hogy az embereket, helyzeteket és eseményeket, mint akadályokat látod vagy arra használod mindezeket, hogy megerősítsd és kitágítsd a kapacitásodat a kreativitásra, s megtaláld a megfelelő kiutat. A választásod a hozzáállásodban rejlik. Az akadályok nincsenek állandóan kinn, hanem a tudatunkban."

Könnyedén lépkedj:
"Könnyedén lépkedj ezen a földön, megértéssel, s ne impozánsan. Légy figyelmes és független, s kegyes a győzelem vagy vereség idején. Válj szabaddá a birtoklási vágytól, könnyítsd tudatodat édes kapcsolatokkal. S, mint a rózsaillat, könnyed szellemként, tartós illatot árassz."

Tápláld a csendet:
"Minden teremtés mögött a csend lakozik. A csend az alapvető feltétel, az éltető hozzávaló minden teremtéshez, s mindhez, mi megteremtésre került. Erő a maga nemében. A művészek egy fehér vászonnal kezdik - csendben. A zeneszerző a kotta, a hangjegyek elé és mögé helyezi. Lényünk legmélye, amiből minden gondolat ered, a csend. A csendhez vezető út a meditáció. Amikor megérkezel a saját csendedbe, ismerni fogod az igazi szabadségot és erőt. Álj meg, adj magadnak egy percet, s figyelj a belső csendedre a mai nap. Légy tudatában annak, hogy mi zavarja a belső csendedet. Lehet, hogy a negatív gondolatok, emlékek, érzések. S amikor felismered, tudni fogod, hogy mi viszi el a kreatív erődet, s tudni fogod, hogy minn kell változtatnod önmagadban."

Emlékeztesd önmagadat:
"Ha keveset tudsz önmagadról, fel kell ismerned, hogy több vagy, mint a szempár, amely reggel a tükörből visszanéz rád. Nem az vagy, amit látsz. A formát látod, de nem a tartalmat; a testet, de nem a lelket; az anyagot, de nem a tudatot. A csendes és mély pillanatokban, öntudatlanul tudjuk, hogy ez az igazság, de elfelejtjük. A világ azt mondatja s elhiteti velünk, hogy azok vagyunk, akiket látunk - s mi a könnyebb utat választjuk, elhisszük. Ezért a szellem felébredése, s a szellemiségünk virágzása (nincs köze a valláshoz) azt jelenti, hogy arra kell emlékeztetni önmagunkat, akár naponta több százszor is, hogy én egy lélek vagyok, s nem a test, egy örökkévaló szellem, és nem egy húsdarab. A minőség vagyok, s nem a mennyiség. Létezem, máskülönben a szabadság nem lenne elérhető. S, ha nem vagyunk szabadok, lényünk legmélyebb mélységeiben, nem lehetünk igazán boldogok."
____________________________________________________________________________________________________________________________________________
Vásárlás:
Vásárlás előtt kérem Önt olvassa el ezt a rövid tájékoztatót!
Amennyiben kérdése lenne, keressen az alábbi elérhetőségeken!

Kapcsolat:
Mátrai Zsolt
9023. Győr, Ifjuság krt. 43. (Magyarország)
Tel.: +36-70/216-4430

Átlépés a LOGICARIUM oldalra, ahol logikai tréningekről, foglalkozásokról, játszóházakról találhatók leírások, információk.
Játékaink nagyobb méretekben is elkészültek, melyekkel fejlesztő programokat, tréningeket tartunk óvodákban, iskolákban, egyetemeken, cégeknél. Rendezvényeken, fesztiválokon is számtalan alkalommal, sokféle helyszínen megtalálhatóak vagyunk.
Az oldalon található szellemi és tárgyi alkotások, ötletek Szerzői Jogi Oltalom alatt állnak!
Vissza a tartalomhoz